Skip to main content

Coaching & Training

Over Mensen - Sandro Bassi
Al jouw levensdomeinen hebben één ding gemeenschappelijk: wie jij bent als persoon en hoe je met die domeinen omgaat. Er is geen handleiding voor iedereen, we werken samen aan de dingen die voor jou belangrijk zijn. Van daaruit werken we aan de macht van de gewoonte: elke dag een beetje beter. Alles wat ik doe, vertrekt vanuit een zekere mildheid, met compassie. Vriendelijk zijn voor jezelf is belangrijk om een relatie aan te gaan met de dingen die je overkomen (misschien soms overspoelen), van daaruit kan je dan werken aan accepteren, omkeren of veranderen. Wat iemand anders ook mag beweren, neem van mij aan: persoonlijke groei kan niet blijven groeien zonder zelfcompassie en acceptatie.
Of het nu gaat over je levensstijl, emoties, gedachten, angsten, relatie, zelfbeeld en zelfvertrouwen, jezelf kunnen zijn, eetpatroon, budget... We werken aan je relatie met die dingen, waardoor je er anders mee leert omgaan. Je kan (weer) meer jezelf worden. We verzetten niet onmiddellijk bergen maar we nemen samen de volgende stap. En de volgende. En de volgende.
Coaching & Training bij Over Mensen is geen personal coaching, geen budgetcoaching of voedingscoaching,… op zich. Toch kan je met al die dingen bij mij terecht. Ik leer je omgaan met dat aspect uit je leven, ik laat je er een relatie mee opbouwen, een band mee aangaan. Iedereen heeft één of meerdere pijlers in zijn/haar leven waar je kan spreken van een moeilijke relatie. Door je met respect te leren omgaan met dat aspect en door het de nodige aandacht en bestaansrecht te geven, ga je hierin gemakkelijk kunnen groeien. Hiernaast maken we zeker ook tijd voor de praktische kant van je uitgavenpatroon, je eetpatroon,…
Over Mensen - Sandro Bassi
Als het levensdomein waar jij ondersteuning in zoekt hier niet opgesomd staat, stuur me dan een e-mail met daarin je vraag en hoe dat er vandaag in je leven eruit ziet. Ik kijk dan of ik je kan verder helpen of doorverwijzen naar de juiste persoon.

Je kan ook al onderneming of als team gebruik maken van de trainingsmodules bij Over Mensen. Je kan kiezen voor verschillende thema’s maar ook een aanbod op maat behoort tot de mogelijkheden. Zie jij een opleidingsnood in je onderneming? Neem dan contact met mij op en ik werk dit voor jullie uit.

Een opleiding kan gaan van een uur tot een dag, of zelfs 8 weken lang Mindfulness Based Stress Reduction, inclusief terugkomdag. Een greep uit het aanbod vandaag:

  • Verbindend communiceren
  • Burn-out: voorkomen en genezen
  • Groeimindset voor teams en thuis
  • Focus Blocks (Time Management)
  • Draagkracht en draaglast in kaart brengen
  • Mindfulness Based Stress Reduction
  • Alle dagen Stoïcijn
  • Normen en waarden op de werkvloer