Skip to main content

Over

Mijn naam is Sandro Bassi, geboren in Genk (januari 1986). Met alles wat ik heb, ben ik de vriend van Valerie, pluspapa van Jeanne en papa van Angèle.

Over Mensen - Sandro Bassi
Ik behaalde in 2010 mijn bachelor in het maatschappelijk werk en had het voorrecht om dit beroep ongeveer 10 jaar uit te oefenen in een universitaire ziekenhuiscontext. Hiernaast heb ik ondertussen meer dan 5 jaar ervaring in HR, management en operations. De rode draad doorheen mijn hele carrière is werken met mensen, de interactie tussen mensen, mijn nieuwsgierigheid over wat mensen in beweging brengt en wat hen afremt. Mensen mogen ondersteunen zie ik als een absoluut voorrecht.
Ik volgde ondertussen verschillende vervolgopleidingen waaronder: omgaan met rouw en verlies, loopbaanbegeleiding, Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR), jobcoach voor personen met een arbeidsbeperking,… Een mens is nooit helemaal af dus ik blijf opleidingen en trainingen volgen. Als persoon ben ik ook iemand die graag zoveel mogelijk lees en leer. Die kennis weer delen met anderen zie ik echt oprecht als een voorrecht en het geeft mij heel veel energie om mensen te zien groeien. Met de combinatie coaching, loopbaanbegeleiding en mindfulness heb ik een volledig aanbod als het gaat over mensen.
Ik werk vanuit authenticiteit, gewoon jezelf kunnen zijn. Met vriendelijkheid, mildheid en een openheid. Weerstand is er altijd in grote of kleine mate dus dat is helemaal prima, met die informatie zijn we ook iets. Zo zou je jezelf bijvoorbeeld al eens de vraag kunnen stellen: “Welk gevoel ben je niet bereid te voelen?”
Ik was niet altijd de persoon die ik vandaag ben. Vroeger was ik een stil, onzichtbaar kind. Het is pas toen ik eerst op een muur botste en daarna meer ging inzetten op persoonlijke groei, mindfulness en zelfontplooiing dat ik ben gaan veranderen. Mijn eigen weg was niet vanzelfsprekend maar ik zou het heel fijn gevonden hebben als ik daarin op steun kon rekenen. Nu kan ik dat doen voor anderen, dat is een heel fijne ervaring. Hiermee wil ik niet zeggen dat ik vanuit mijn ervaring een “one size fits all”-aanbod heb. Het is niet omdat iets voor mij gewerkt heeft, dat dit voor jou ook zo is. We zoeken samen naar wat er is en hoe we daar mee kunnen werken. Ik wil jou zien groeien, op jouw manier en met een persoonlijke motivatie.
Over Mensen - Sandro Bassi

Wil je graag een vraag stellen? Kennismaken? Informeren? Laat gerust iets weten.